Foglalás
Bezár

A Catherine Gallagher nevével fémjelzett Queen of the Dance - szuperprodukció - Ír Sztepp Tánc Show

A Catherine Gallagher nevével fémjelzett Queen of the Dance - szuperprodukció - Ír Sztepp Tánc Show 2014.július 27-én 21 órás kezdettel, Kertmozi Színpadán fantasztikus kikapcsolódást nyújt, amelynek Ön is részese lehet.

Az előadás premierje Angliában volt májusban.

A gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmusok, új, modern koreográfiák mellett az előadás részét képezi, akár önálló koncerttel is felérő ír dallamok.

Catherine Gallagher új táncműfajt teremtetett, amely egyszerre őrzi az ír sztepptánc hagyományait, de mégis modern és megújult. A Queen of the Dance, nevének megfelelően valóban az ír sztepptánc Hercegnőjét mutatja be a hazai közönségnek - összetársít sokféle stílust és műfajt, legyen az akrobatikus tánc vagy balett, ezzel különleges és kihagyhatatlan kulturális élményt ígérve!
Jöjjön el, nézze meg Catherine Gallagher tánckarának produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket, és további információt szeretnének kérni a jegyekkel illetve az előadással kapcsolatban, a lenti elérhetőségeinken tudnak érdeklődni.

Jegyek korlátozott kaphatók:
Zalakarosi kertmoziban, a vetítések ideje alatt.
Tourinform: Gyógyfürdő tér 10 Tel: 06-93-340-421
Zalai Hírlap Nagykanizsai Ügyfélszolgálat: Nagykanizsa, Erzsébet tér 21.Tel: 06-93-310-226
Gyógyfürdő: Termál út 4.06-93-340-420 (előadás hetében jegyvásárlás a fürdő területén) valamint az IRISHDANCE•HU weboldalon és az InterTicket országos üzlethálózatában.



Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!